De beste boeketten

uit eigen buurt

  • 100% Hollandse bloemen
  • Direct klaar voor de vaas
  • Gratis bezorgd door heel Nederland
  • Om de week nieuwe composities
Ons verhaalOnze boeketten
ons verhaal
Verse Hollandse bloemen
Frequentie
Gift

Rechtstreeks van onze

Hollandse kwekers

Wist je dat gemiddeld 1/3 van je boeket nog maar bestaat uit Hollandse bloemen? Dit terwijl geïmporteerde bloemen met duur en milieubelastend transport vervoerd worden.

Dit doen wij anders! Wij willen een steentje bijdragen aan een gezondere en betere wereld. Wij bieden je daarom alleen puur Hollandse bloemen aan samengesteld in een prachtig boeket.

Periodiek een vers boeket

Echt vers en handgebonden door speciaal opgeleide bloemschikkers. Door direct en intensief met ons grote netwerk aan Hollandse kwekers samen te werken, zorgen we ervoor dat onze bloemen zo snel mogelijk bij jullie in de vaas staan.

Elke twee weken zorgen wij ervoor dat de boeketten weer een nieuwe look krijgen. Zo werken wij elk seizoen van het jaar met de beste kwaliteit bloemen. Fleur je kantoor op met onze verschillende stijlen verse boeketten. Of geef een boeket cadeau aan een goede klant of een jarige collega. Wij bezorgen de boeketten op kantoor of het gewenste bezorgadres. Zo hoef je de deur niet uit om iemand blij te maken.

Hoe werkt het?

Het perfecte boeket voor jou

Doordeweeks voor 12 uur besteld is de volgende dag in huis of altijd verse bloemen in huis met een FlowerLab-abonnement.

Het bestellen van een boeket

Vind je boeket

Welk boeket is het best passend? Maak een keuze uit 3 stijlen en kies de maat. Om de week veranderen de boeketten mee met het seizoen. Kies je voor een abonnement? Geen zorgen, je kunt tussentijds nog altijd ruilen van stijl!

Kies een frequentie

Regelmatig of eenmalig een boeket verzenden of ontvangen? Ontvang of verzend je boeket op de door jou gekozen dag(en). Kies bijvoorbeeld voor eenmalig of 1 keer in de 2 weken.

Selecteer bezorgmoment

Ontvang of verzend je boeket op de door jou gekozen dag(en). Doordeweeks voor 12 uur besteld is de volgende dag in huis. Je betaalt alleen het boeket en geen bezorgkosten.

Eerlijke prijzen en verse bloemen

We streven naar een zo duurzaam mogelijk proces. Wij werken met 100% Hollandse bloemen, terwijl tegenwoordig een boeket voor ongeveer 1/3 uit Hollandse bloemen bestaat. Dit betekent dat ⅔ van die boeketten geïmporteerde bloemen zijn en een lange weg hebben afgelegd.

Om de keten zo kort mogelijk te houden en kwaliteit te beheersen werken wij alleen met lokale kwekers en zorgen wij dus voor een duurzamer proces. Daarnaast leveren wij onze boeketten in duurzame verpakkingen. Allemaal goed voor mens en milieu dus!

Voordelen van een abonnement

  • Overzicht in je eigen Zakelijke Portaal
  • Pas je stijl tussentijds aan
  • Kies je bezorgmoment(en) zelf
  • Makkelijk opzegbaar
  • Ruim een week plezier van je boeket
Bekijk boeketten

Een boeket voor elke gelegenheid

Voeg gratis een handgeschreven kaartje toe door een persoonlijk bericht te typen bij je boeket.

Kantooraankleding

Voorzie je kantoor wekelijks van verse boeketten en creëer een kleurrijke en gezellige werksfeer.

Verjaardagen collega’s

Verras je collega’s voor zijn of haar verjaardag met verse bloemen.

Jubilea

Iemand 25 jaar werkzaam in het bedrijf? Of vieren goede relaties hun jubileum? Dan is dit een goed moment om je van je goede kant te laten zien.

Verkoopmomenten

Heb je een nieuwe klant of mooi koopmoment? Verras je klanten dan bij hun aankopen met een fris boeket.

Altijd verse bloemen in huis!

Echt vers, rechtstreeks van onze Hollandse kwekers en handgebonden door speciaal opgeleide bloembinders.

Bekijk boeketten
handgebonden bloemen
_DSC0156
Verhaal-FlowerLab

Preview over ons

We zijn echte bloemen-mensen en met passie en plezier kopen wij verse bloemen in en maken hier prachtige boeketten van. Wij specialiseren ons in handgebonden boeketten, direct klaar voor in de vaas. We maken jou graag blij met het mooiste product van ons land, Hollandse bloemen!

Over ons

Footer logo met pay-off

Van elk door ons geleverd boeket doneren wij €0,50 aan een goed doel. Periodiek kiezen wij een goed doel dat mensen blij maakt of bijdraagt aan een geluksmoment. Check onze website om op de hoogte te blijven.