Zo word je een opvallende makelaardij!

Binnen 10 minuten klaar. De rest regelen wij.

Neem contact op
ons verhaal
bloemen bestellen
Jubileum
Frequentie
Gift

Voordelen van een bloemen samenwerking met FlowerLab

Wil je als makelaar écht opvallen, zonder daar (te) veel moeite voor te doen? Dan is dit je kans om dat doel te bereiken. Zelfs een jaar na dato zullen je klanten jou nog herinneren.

1 stap verwijderd van een hogere klanttevredenheid

Een jaar na het ontvangen van de sleutel bezorgen wij bij de kopers van het huis een vers boeket Hollandse bloemen. Hun trots, het interieur van het nieuwe huis, laat je hierdoor nog meer stralen met een onverwachts cadeau. Voeg daarnaast gratis een persoonlijk bericht toe! Wij schrijven deze met de hand op een kaartje voor in het boeket. 

Doordat wij je volledig ontzorgen en wij alles voor je inplannen, ben je met weinig inspanning een jaar na de verkoop van een huis nog steeds top-of-mind. Klanten zullen hierdoor sneller bij jou terugkeren wanneer zij een makelaar nodig hebben. 

handgebonden bloemen

In 10 minuten geregeld

Met de FlowerLab-samenwerking plannen wij alles voor je in. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van een export bestand uit jouw systeem, met daarin alle kopers waar jij een boeket wilt laten bezorgen. De rest regelen wij!

  • 100% Hollands
  • Duurzaam
  • Van elk verkochte boeket €0,50 naar Stichting Jarige Job
  • Gratis bezorgd door heel Nederland
  • Persoonlijk en flexibel in de samenwerking

Review van Makelaar Jan

“Geweldig hoe vriendelijk Flowerlab, één jaar na ontvangen van de sleutels en wanneer niemand iets verwacht, een mooie bos bloemen brengt bij kopers!” – Jan

Ontwerp zonder titel (2)

Laten we samenwerken!

Wij helpen je graag om je compleet te ontzorgen. Ben je komende week beschikbaar voor een korte belafspraak (max 15 minuten)? Hieronder is de agenda van Mitchel te vinden om samen gemakkelijk een afspraak in te plannen:

Plan een afspraak in

Wil je liever direct in contact komen? Dan kun je Mitchel ook bellen op: +31 (0)6 12 40 32 13

Footer logo met pay-off

Van elk door ons geleverd boeket doneren wij €0,50 aan een goed doel. Periodiek kiezen wij een goed doel dat mensen blij maakt of bijdraagt aan een geluksmoment. Check onze website om op de hoogte te blijven.