Over flowerlab

De beste boeketten uit eigen buurt

  • No-nonsense en eerlijk
  • Specialist in de sierteeltsector
  • Passie voor het product
Ons verhaalOnze boeketten
ons verhaal
Weiland bloemen
Jubileum
Frequentie
Gift

Met liefde voor de bloemen

Van jongs af aan zijn wij altijd al met bloemen bezig. We vinden dit niet alleen heel leuk, maar hier ligt nu ook ons grote netwerk, onze brede kennis en jarenlange ervaring. We zijn echte bloemen-mensen en met passie en plezier kopen wij verse bloemen in, maken hier prachtige boeketten van en bezorgen waar je maar wilt.

FlowerLab-Verhaal

100% Hollandse boeketten

Echt vers, rechtstreeks van onze kwekers en handgebonden door speciaal opgeleide bloemschikkers. Door open en intensief met ons netwerk aan Hollandse kwekers samen te werken, zorgen we ervoor dat onze bloemen zo snel mogelijk bij jou in de vaas staan.

Tegenwoordig bestaat een boeket nog maar ⅓ uit Hollandse bloemen, bij FlowerLab bestaat het boeket uit 100% Hollandse bloemen. Omdat we alleen met verse lokale bloemen werken zorgen we voor een duurzamer proces. De keten blijft hierdoor kort en dit zorgt voor minder CO2-uitstoot van transport. Daarnaast leveren wij jouw boeket in een duurzame verpakking!

Wij zijn mensen-mensen en houden van persoonlijk contact. Wij doen eerlijk zaken voor een eerlijke prijs. Wij gaan voor langetermijnrelaties, zowel met onze klanten, kwekers en onze collega’s

Hoe werkt het?

Footer logo met pay-off

Van elk door ons geleverd boeket doneren wij €0,50 aan een goed doel. Periodiek kiezen wij een goed doel dat mensen blij maakt of bijdraagt aan een geluksmoment. Check onze website om op de hoogte te blijven.