Hoe werkt het?

Je vriend, vriendin of familie verrassen? Of wil je graag een kleurrijke en gezellige sfeer in huis  creëren? Dan is een abonnement perfect voor jou! Kies je stijl en ontvang elke week, 2 weken, 3 weken of 4 weken een vers boeket bloemen zonder hiervoor de deur uit te moeten.

Wil je graag tussentijds wisselen van boeketstijl? Een wijziging kun je altijd minimaal 3 doordeweekse dagen voor het bezorgmoment doorgeven in je Account.

ons verhaal
Verse Hollandse bloemen abonnementen
Jubileum
Frequentie
Gift
_DSC0185

Een boeket voor elke gelegenheid

Een familielid of bekende jarig? Of wil je gewoon iemand verrassen of bedanken? Dan kun je er ook voor kiezen om eenmalig een boeket te versturen. Je kunt het bezorgmoment zelf invullen wanneer je het boeket toevoegt aan je winkelwagen! Zo ben je nooit te laat en kunnen wij je ontzorgen!

Gezellig voor in huis

Breng extra sfeer en gezelligheid in huis met een kleurrijk fris boeket.

Verjaardag

Tijd voor een feestje! Verras de jarige met een uitbundig en feestelijk boeket.

Liefde

Liefde is… elkaar verrassen op momenten dat de ander het niet verwacht! Bestel je liefdevolle boeket en voeg gratis een lief berichtje toe.

Bedankje

Wil je iemand bedanken? Stuur dan uit blijk van waardering een vrolijk boeket.

Het bestellen van een boeket

1. vind je boeket

Welk boeket is het best passend? Maak een keuze uit 3 stijlen en kies de maat. Om de week veranderen de boeketten mee met het seizoen. Kies je voor een abonnement? Geen zorgen, je kunt tussentijds nog altijd ruilen van stijl! Bestel je voor een ander? Voeg per boeket een gratis persoonlijk berichtje toe.

2. kies een frequentie

Regelmatig of eenmalig een boeket verzenden of ontvangen? Ontvang of verzend je boeket op de door jou gekozen dag(en). Kies bijvoorbeeld voor eenmalig of 1 keer in de 2 weken.

3. selecteer een bezorgmoment

Ontvang of verzend je boeket op de door jou gekozen dag(en). Doordeweeks voor 12 uur besteld is de volgende dag in huis. Je betaalt alleen het boeket en geen bezorgkosten. Wil je je bestelling wijzigen? Een wijziging kun je altijd minimaal 3 doordeweekse dagen voor het bezorgmoment doorgeven in het Account.

_DSC0227 (1)

Footer logo met pay-off

Van elk door ons geleverd boeket doneren wij €0,50 aan een goed doel. Periodiek kiezen wij een goed doel dat mensen blij maakt of bijdraagt aan een geluksmoment. Check onze website om op de hoogte te blijven.